Новини

Гостре лезо ножа та правильний метод нарізки грибів визначають успіх вашої страви

Цікаві факти
Спосіб нарізання печериць залежить від того, що ви готуватимете. 
Варто пам’ятати просте правило: для тривалої термічної обробки гриби потрібно нарізати великими шматками. Якщо ж страва готуватиметься недовго, то печериці можна порізати дрібно 👆 
Існує кілька способів нарізки грибів: 
🟩 скибочками (цей спосіб підійде для нарізання печериць у супи, салати, для випічки, сушення та замороження); 
🟩 дольками чи соломкою (для смаження з овочами, картоплею); 
🟩 дрібними кубиками (для соусів, ікри, каші); 
🟩 розрізати навпіл чи відокремити шапочку від ніжки (для маринування, фарширування, приготування на грилі). 
При нарізанні радимо класти плоди на дошку капелюшками вниз. Це допоможе не поламати печериці та легше їх подрібнити.  
Пам’ятайте, що розмір і форма грибів впливатимуть на смакові властивості та зовнішній вигляд вашої справи! 
Готуйте з Fungi Farm! Нехай вам буде смачно! 😋