Новини

Як правильно смажити печериці? 🍳

Рецепти
Як правильно смажити печериці? 🍳

Однією з переваг печериць є велика кількість способів їх приготування – від запікання і маринування до споживання сирими!

Та найчастіше ці гриби обсмажують на сковороді. Так вони стануть вдалим доповненням страви або гарніру.

📌Але чи знаєте ви, як смажити печериці правильно? Ми зібрали кілька порад:

✅ При смаженні гриби випускають багато води, тому кришкою краще сковороду не накривати;

✅ печериці, які нарізані великими шматками, смажать 10-15 хвилин, дрібно нарізані – 5-10 хвилин;

✅ швидкість приготування залежить і від кількості печериць на сковороді, тому не варто класти багато грибів одразу;

✅ солити та перчити печериці варто вже наприкінці;

✅ заморожені печериці смажать 10-15 хвилин на середньому вогні, перемішуючи. Їх готують на добре розігрітій сковороді. Заздалегідь розморожувати гриби не потрібно.

Готуйте, смакуйте та експериментуйте разом з Fungi Furm! 👩🏻‍🍳