Новини

Які спеції додати до грибних страв?

Цікаві факти
Аби зробити грибну страву ще ароматнішою та апетитнішою, необхідно обрати правильні спеції. Важливо додати смаку нових відтінків, а не зіпсувати його! 
• Кріп, петрушка, зелена цибуля відмінно доповнять мариновані гриби та салати з ними; 
• при обсмаженні печериць використовуйте часник, цибулю та розмарин, щоб зробити страву пікантнішою; 
• базилік підкреслить смак грибів у піці – спершу додасть гірчинку, а потім – солодкуватий присмак; 
• грибний суп-пюре з печериць добре смакуватиме з орегано чи майораном; 
• для страв з грибами та сметаною ідеально підійде мускатний горіх; 
• грибні соуси з чебрецем та розмарином зроблять смак ваших кулінарних шедеврів контрастним.