Новини

Печериці на грилі

Рецепти
Все це про печериці на грилі! Гриби, спечені на вогні, особливо смакуватимуть під час посиденьок з друзями на природі.

Як приготувати печериці на грилі? Ловіть простий рецепт 🗒

Інгредієнти:

Печериці – 1 кг;

оливкова олія – 50 мл;

соєвий соус – 50 мл;

петрушка – кілька гілочок;

часник – 5 зубців;

мелений чорний перець;

сіль.

Приготування:

Печериці почистіть. Часник та петрушку дрібно наріжте. Усі інгредієнти, окрім грибів, ретельно змішайте. Можна також збити їх у блендері, аби маринад мав однорідну консистенцію.

Висипте гриби у ємність та залийте приготовленим маринадом. Залиште на пів години. Тепер гриби готові відправлятися на мангал. Печіть до готовності!

Порада: ідеально для мангалу підійдуть печериці середнього розміру. Надто малі гриби можуть швидко згоріти на вогні чи стати дуже сухими. Якщо ж ви обрали плоди дуже великого розміру, то розріжте їх навпіл. Так вони краще наситяться маринадом.

Будь-яка ваша страва з печерицями Fungi Farm стане кулінарним шедевром!