Все це про печериці на грилі! Гриби, спечені на вогні, особливо смакуватимуть під час посиденьок з друзями на природі.
Як приготувати печериці на грилі? Ловіть простий рецепт 🗒
Інгредієнти:
Печериці – 1 кг;
оливкова олія – 50 мл;
соєвий соус – 50 мл;
петрушка – кілька гілочок;
часник – 5 зубців;
мелений чорний перець;
сіль.
Приготування:
Печериці почистіть. Часник та петрушку дрібно наріжте. Усі інгредієнти, окрім грибів, ретельно змішайте. Можна також збити їх у блендері, аби маринад мав однорідну консистенцію.
Висипте гриби у ємність та залийте приготовленим маринадом. Залиште на пів години. Тепер гриби готові відправлятися на мангал. Печіть до готовності!
Порада: ідеально для мангалу підійдуть печериці середнього розміру. Надто малі гриби можуть швидко згоріти на вогні чи стати дуже сухими. Якщо ж ви обрали плоди дуже великого розміру, то розріжте їх навпіл. Так вони краще наситяться маринадом.
Будь-яка ваша страва з печерицями Fungi Farm стане кулінарним шедевром!
Як приготувати печериці на грилі? Ловіть простий рецепт 🗒
Інгредієнти:
Печериці – 1 кг;
оливкова олія – 50 мл;
соєвий соус – 50 мл;
петрушка – кілька гілочок;
часник – 5 зубців;
мелений чорний перець;
сіль.
Приготування:
Печериці почистіть. Часник та петрушку дрібно наріжте. Усі інгредієнти, окрім грибів, ретельно змішайте. Можна також збити їх у блендері, аби маринад мав однорідну консистенцію.
Висипте гриби у ємність та залийте приготовленим маринадом. Залиште на пів години. Тепер гриби готові відправлятися на мангал. Печіть до готовності!
Порада: ідеально для мангалу підійдуть печериці середнього розміру. Надто малі гриби можуть швидко згоріти на вогні чи стати дуже сухими. Якщо ж ви обрали плоди дуже великого розміру, то розріжте їх навпіл. Так вони краще наситяться маринадом.
Будь-яка ваша страва з печерицями Fungi Farm стане кулінарним шедевром!