🧂Інгредієнти:
300 г свіжих печериць;
4 булочки для бургерів;
100 г сиру чеддер;
листя салату;
бургерний соус.
Для котлети:
200 г фаршу;
1 яйце;
1/4 чашки хлібних крихт;
1/2 цибулі, дрібно нарізаної;
2 зубчики часнику, роздавлені;
сіль та перець за смаком.
🔪Приготуйте котлети:
У великій мисці поєднайте фарш, яйце, хлібні крихти, дрібно нарізану цибулю, дріблені зубчики часнику, сіль та перець. Змішайте всі інгредієнти до отримання однорідної маси. Розділіть масу на 4 частини і сформуйте з них котлети, товщиною близько 2 см кожна.
Розігрійте сковороду з рослинною олією на середньому вогні і смажте котлети по 4-5 хвилин з кожного боку. Вони повинні стати золотистими та просмаженими.
🔪Готуйте печериці:
Розігрійте іншу сковороду з олією на середньому вогні.
Додайте свіжі печериці та смажте їх приблизно 5-7 хвилин до того часу, поки вони не стануть золотистими. Підсоліть та поперчіть за смаком.
🔪Підготуйте булочки:
Розріжте булочки пополам і підсмажте їх на сухій сковороді або у духовці.
🔪Зберіть бургери:
Розташуйте на нижній частині булочки котлету, сир, смажені печериці та листя салату.
Додайте соус для бургера за смаком.
Закрийте верхньою частиною булочки.
Смачного!🤤
Цей бургер з печерицями – ідеальий варіант для тих, хто любить гриби.
300 г свіжих печериць;
4 булочки для бургерів;
100 г сиру чеддер;
листя салату;
бургерний соус.
Для котлети:
200 г фаршу;
1 яйце;
1/4 чашки хлібних крихт;
1/2 цибулі, дрібно нарізаної;
2 зубчики часнику, роздавлені;
сіль та перець за смаком.
🔪Приготуйте котлети:
У великій мисці поєднайте фарш, яйце, хлібні крихти, дрібно нарізану цибулю, дріблені зубчики часнику, сіль та перець. Змішайте всі інгредієнти до отримання однорідної маси. Розділіть масу на 4 частини і сформуйте з них котлети, товщиною близько 2 см кожна.
Розігрійте сковороду з рослинною олією на середньому вогні і смажте котлети по 4-5 хвилин з кожного боку. Вони повинні стати золотистими та просмаженими.
🔪Готуйте печериці:
Розігрійте іншу сковороду з олією на середньому вогні.
Додайте свіжі печериці та смажте їх приблизно 5-7 хвилин до того часу, поки вони не стануть золотистими. Підсоліть та поперчіть за смаком.
🔪Підготуйте булочки:
Розріжте булочки пополам і підсмажте їх на сухій сковороді або у духовці.
🔪Зберіть бургери:
Розташуйте на нижній частині булочки котлету, сир, смажені печериці та листя салату.
Додайте соус для бургера за смаком.
Закрийте верхньою частиною булочки.
Смачного!🤤
Цей бургер з печерицями – ідеальий варіант для тих, хто любить гриби.