Новини

Як легко і смачно замаринувати печериці

Рецепти
Як замаринувати гриби, щоб вони зберегли свій колір, смак та аромат?

Інгредієнти:

Печериці – 1 кг;
вода – 200 мл;
соняшникова олія – 120 мл;
сіль – 2 ч.л;
духмяний перець горошком;
цукор – 2 ст.л;
лавровий лист – 4 шт;
оцет – 100 мл;
цибуля – 1 шт;
морква – 1 шт. 

Приготування: 

Печериці почистити. Якщо гриби великого розміру, то розрізаємо навпіл. Дрібними кубиками нарізаємо цибулю і моркву. 

У каструлю вливаємо воду. Додаємо олію, сіль, перець, цукор, лавровий лист, оцет, цибулю та моркву. Доводимо до кипіння і варимо кілька хвилин. Тоді висипаємо гриби і варимо ще 5 хвилин. 

Перекладаємо печериці у стерилізовану банку. 

Порада: краще обирати гриби однакового розміру, адже так вони будуть рівномірно насичені маринадом! 

Смакуйте з Fungi Farm!