✅Обов’язково оновіть зріз гриба.
✅Шкірку з печериць можна не здирати. Вона є їстівною. Однак, якщо ви помітили, що шкірка гриба стала липкою, жорсткою чи містить темні плями, то зніміть її ножем.
✅Зріжте потемнілі ділянки та пошкодження, якщо такі є.
✅Якщо печериці зовні виглядають чистими, мити їх зовсім не обов’язково. Достатньо протерти вологою серветкою чи кухонною губкою.
У випадку, коли гриби містять багато бруду, їх все-таки потрібно помістити під струмінь холодної води на 10 секунд.
✅Після миття просушіть печериці за допомогою кухонних паперових рушників.
✅Не радимо мити печериці у воді перед смаженням чи сушінням.
✅ «Спіднички» під шапочкою гриба також не обов’язково видаляти. Вони не є отруйними. Втім, все залежить від ваших особистих вподобань.
✅Шкірку з печериць можна не здирати. Вона є їстівною. Однак, якщо ви помітили, що шкірка гриба стала липкою, жорсткою чи містить темні плями, то зніміть її ножем.
✅Зріжте потемнілі ділянки та пошкодження, якщо такі є.
✅Якщо печериці зовні виглядають чистими, мити їх зовсім не обов’язково. Достатньо протерти вологою серветкою чи кухонною губкою.
У випадку, коли гриби містять багато бруду, їх все-таки потрібно помістити під струмінь холодної води на 10 секунд.
✅Після миття просушіть печериці за допомогою кухонних паперових рушників.
✅Не радимо мити печериці у воді перед смаженням чи сушінням.
✅ «Спіднички» під шапочкою гриба також не обов’язково видаляти. Вони не є отруйними. Втім, все залежить від ваших особистих вподобань.