Новини

«Чи потрібно здирати шкірку з печериць?» – питання, яке ми отримуємо від вас найчастіше 🔪

Цікаві факти
✅Обов’язково оновіть зріз гриба.

✅Шкірку з печериць можна не здирати. Вона є їстівною. Однак, якщо ви помітили, що шкірка гриба стала липкою, жорсткою чи містить темні плями, то зніміть її ножем.

✅Зріжте потемнілі ділянки та пошкодження, якщо такі є.

✅Якщо печериці зовні виглядають чистими, мити їх зовсім не обов’язково. Достатньо протерти вологою серветкою чи кухонною губкою.

У випадку, коли гриби містять багато бруду, їх все-таки потрібно помістити під струмінь холодної води на 10 секунд.

✅Після миття просушіть печериці за допомогою кухонних паперових рушників.

✅Не радимо мити печериці у воді перед смаженням чи сушінням.

✅ «Спіднички» під шапочкою гриба також не обов’язково видаляти. Вони не є отруйними. Втім, все залежить від ваших особистих вподобань.