Шашлик – це не завжди про м'ясо☝️Пропонуємо вам варіант смачної та корисної страви на відкритому вогні – шашлик з печериць та овочів.
🧄🧂Інгредієнти:
Печериці – 1 кг;
кабачок – 1 шт;
солодкий перець – 2 шт;
оливкова олія – 5 ст.л;
сік 1 лимона;
часник – 1 зубчик;
чебрець – 1 гілочка;
розмарин – 1 гілочка;
сіль та перець до смаку.
👩🍳 Приготування:
Змішайте оливкову олію, лимонний сік, подрібнений часник, чебрець, розмарин, перець та сіль.
Почистіть печериці. Поріжте кабачки і перець.
Змастіть гриби та овочі маринадом і залиште на 20 хвилин. Наколіть на шампури та смажте до готовності!
Порада: оберіть для страви королівські печериці від Fungi Farm. Вони дуже «м’ясисті», тож не стануть сухими після приготування на відритому вогні.
Смачного! 🤤
🧄🧂Інгредієнти:
Печериці – 1 кг;
кабачок – 1 шт;
солодкий перець – 2 шт;
оливкова олія – 5 ст.л;
сік 1 лимона;
часник – 1 зубчик;
чебрець – 1 гілочка;
розмарин – 1 гілочка;
сіль та перець до смаку.
👩🍳 Приготування:
Змішайте оливкову олію, лимонний сік, подрібнений часник, чебрець, розмарин, перець та сіль.
Почистіть печериці. Поріжте кабачки і перець.
Змастіть гриби та овочі маринадом і залиште на 20 хвилин. Наколіть на шампури та смажте до готовності!
Порада: оберіть для страви королівські печериці від Fungi Farm. Вони дуже «м’ясисті», тож не стануть сухими після приготування на відритому вогні.
Смачного! 🤤